21 sep 2022 - Coronavirus

Doi jucători de bază de la Bayern Munchen şi naţionala Germaniei au COVID-19

Federaţia germană de fotbal a anunţat, de asemenea, că Oliver Baumann, de la Hoffenheim, a fost convocat ca portar înlocuitor, "orice alte completări ale lotului urmând să fie anunţate în cursul zilei".

Într-o declaraţie de miercuri se arată: "Leon Goretzka (27 de ani) şi Manuel Neuer (36 de ani) au fost depistaţi pozitiv la Coronavirus miercuri dimineaţă. Ambii jucători de la FC Bayern Munchen au intrat în izolare şi vor părăsi hotelul echipei. Din cauza unui test pozitiv la Coronavirus în cadrul cercurilor private ale unuia dintre jucători, echipa medicală a efectuat un test rapid de antigen la întreaga echipă naţională. Toţi membrii staff-ului tehnic şi ai echipei sunt obligaţi să facă un test negativ înainte de a călători. Contactele confirmate ale celor doi jucători vor fi testate zilnic".

Ulterior, Germania l-a convocat pe mijlocaşul Maximilian Arnold de la Wolfsburg, în timp ce Julian Brandt de la Borussia Dortmund a părăsit cantonamentul din cauza unei afecţiuni care nu este legată de virus, potrivit The Athletic.

Germania ocupă locul al doilea în grupa Ligii Naţiunilor şi se confruntă vineri cu Ungaria înainte de a se deplasa pe stadionul Wembley pentru a înfrunta Anglia lunea viitoare.

Sursa : www.mediafax.ro