Pompierii, alertaţi cu privire la miros de fum într-un salon de la UPU. 5 pacienţi evacuaţi

Pompierii din Suceava au fost alertaţi vineri după-amiaza cu privire la faptul că se simte miros de fum într-un salon al Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit ISU Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat despre faptul că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

La faţa locului s-au deplasat pompieri cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

„La faţa locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienţi din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spaţiul şi instalaţiile electrice şi de oxigen, fără să fie identificate probleme”, au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Conform acestora, este posibil ca mirosul să fi apărut de la emanaţia ambulanţelor, care erau prezente în număr mare în acel moment pe rampa UPU.

Pompierii au instruit personalul tehnic al spitalului, care va monitoriza în perioada următoare zona respectivă.

Sursa : www.mediafax.ro